Autocross Noordoostpolder

Spanning en sensatie onder zeeniveau!


Home De Crosses De Polderbokaal In De Buurt Over Ons

Een nieuw seizoen

16 februari 2018

Dutch Open Stockcars 2017
Het is alweer 2018 en dat betekent dat Autocross Noordoostpolder aan haar tweede volledige autocrossseizoen zal beginnen. Over enkele maanden mogen de coureurs hun auto’s weer tevoorschijn halen om weer te strijden voor overwinningen, punten en de verschillende koprol-prijzen. Voordat we daarvan mogen genieten is het tijd om eerst wat we mogen verwachten van het aankomende seizoen en wat jullie mogen verwachten van ons.

Gedurende de winterstop hebben we van jullie al een aantal keer de vraag gekregen of het schema van de crosses van 2018 al weten. We moeten jullie helaas voorlopig nog teleurstellen; daar weten we nog niet heel veel over. We weten dat het seizoen zoals vanouds op Koningsdag zal beginnen met de cross van Ens, maar verder weten we nog niet veel over precieze datums. Mocht jij daar toevallig nou meer over weten, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Voor het crossseizoen zelf begint zullen we de Zuiderzeerally in en om de Noordoostpolder bijwonen, op 17 maart, en op Koningsdag zullen we ook verslag doen van de cross in Biddinghuizen.

De inschrijvingen voor de Polderbokaal en de Juniorenbokaal is trouwens sinds kort officieel geopend. In de Polderbokaal zullen onze geliefde crosshelden het weer tegen elkaar opnemen in de verschillende dorpen van de Noordoostpolder (behalve natuurlijk Emmeloord), terwijl de Juniorenbokaal na een geslaagd eerste seizoen dit jaar voor de tweede keer gehouden wordt.

Daarnaast zullen wij van Autocross Noordoostpolder natuurlijk ook niet stil blijven zitten. We zijn al begonnen aan het nodige onderhoud op onze website. Hoewel we eigenlijk nog maar net zijn begonnen is er genoeg dat we nog kunnen verbeteren. Buiten onze website zullen we wat actiever worden op Instagram en YouTube. Op Instagram zullen we bij alle crosses liveverslag doen en tussen de crosses door onze mooiste kiekjes plaatsen - we hebben er ondertussen al meer dan genoeg verzameld over het afgelopen jaar en gezien de positieve reacties gaan we daar graag mee door! Op YouTube gaan we verder zoals we ooit begonnen zijn; met het filmen en uploaden van de finaleronden, het liefst zo uitgebreid mogelijk. Ook zullen we wat interviews proberen af te nemen. Wil je als crosser of organisator graag in een interview komen, neem dan contact met ons op.

Al met al is er weer genoeg om naar uit te kijken, zowel in het echt, bij de crosses zelf, als online op ACNOP.nl. Wij zijn in ieder geval al enthousiast, en we hopen dat we aan het einde van het seizoen kunnen terugkijken op een mooi seizoen en een goede verdere ontwikkeling van Autocross Noordoostpolder!